вівторок, 26 червня 2018 р.

Історичний екскурс в бібліотеці

«Конституція України – основний закон нашої держави» під такою назвою пройшов історичний екскурс в Новотроїцькій центральній районній бібліотеці.
В заході прийняли участь заступник голови Новотроїцької районної ради Микола Піщанський , заступник голови районної державної адміністрації Анжеліка Балан та начальник Новотроїцького бюро безоплатної правової допомоги Світлана Овечкіна.
       Бібліотекар Олена Свєженцева ознайомила присутніх  з історичним шляхом пройденим нашою державою від Конституції Пилипа Орлика до прийняття нової Конституції України та провела  вікторину  до Дня Конституції «Живи, моя державо».
      Виступаючі на заході зазначили, що 28 червня наша країна відзначає День Конституції. Саме 22роки тому в Україні було прийнято Основний Закон держави. Цей акт закріпив незалежність українського народу, зробив його справжнім володарем суверенітету.  Також начальник відділу культури і туризму Новотроїцької районної державної адміністрації, Цвільовська Ольга Борисівна,  звернулася до  учасників заходу з проханням,  любити свою землю, шанувати себе і свою державу.





Немає коментарів:

Дописати коментар