суботу, 5 травня 2018 р.

Сільська бібліотека в контексті часу

Аби зробити більш доступною інформацію про електронні послуги, використовуючи ресурси сучасно обладнаних публічних бібліотек та навчити людей користуватися ними, отримувати необхідні адміністративні послуги у новому форматі Новомиколаївська сільська  бібліотека надає для жителів громади послуги                     «Е-урядування» .
      Пункт доступу громадян до інформації органів державної влади, який діє в бібліотеці  запрошує відвідувачів максимально долучитися до спілкування з органами влади для отримання необхідної інформації, а основне – для отримання адміністративних послуг.
      В бібліотеці оформлено інформаційний куточок «Сучасна бібліотека - інформаційний центр громади».
      Самими популярними  послугами «Е-урядування», є оплата платежів за електроенергію нею користується близько 100  жителів села, заповнення
он-лайн Декларації про майновий стан і доходи,  перевірка наявності власної земельної ділянки в Національній кадастровій системі. Серед молоді популярності набрали такі послуги як реєстрація ЗНО,  випускники школи подають документи на вступ до вищих навчальних закладів за допомогою Інтернету.  Також у користувачів різних вікових груп популярним є  «Skype» - зв’язок як з рідними так  і з питань правового характеру. 
      Безперервний пошук нових рішень для мотивації відвідувачів, креативність,    встигати за розвитком потреб сучасного  користувача  -  один із секретів  успіху бібліотеки майбутнього.


Немає коментарів:

Дописати коментар