четвер, 22 березня 2018 р.

22 березня Всесвітній день водних ресурсів 
            До Всесвітнього дня водних ресурсів. Новотроїцька центральна районна бібліотека разом з Новотроїцьким управлінням водного господарства провели екологічну годину «Вода – безцінне багатство». Провідний інженер управління Тетяна Андріїшина розповіла присутнім про сучасний стан водних ресурсів району та зазначила, що вода є однією з найважливіших складових життя людини та всього живого на Землі. Важко переоцінити її значення. З неї ми почерпаємо необхідні мікроелементи, неорганічні та органічні речовини та втамовуємо спрагу. Тому проблема якісного та кількісного споживання води належить до найголовніших соціальних і науково-технічних проблем сучасності.
        Бібліотекар Заміра Аблякімова запропонувала присутнім перегляд літератури  «Вода – життя, вода – здоров’я!»  та документального фільму «Вода – чудо природи та найбільше багатство в світі» .
        На закінчення заходу Тетяна Андріяшина сказала про те, що сьогодні природа не витримує навантаження людської діяльності, і тому ми повинні задуматись над тим, яку спадщину ми залишимо прийдешнім поколінням. Тому охорона водних ресурсів повинна стати постійною турботою кожного з нас.



Немає коментарів:

Дописати коментар