понеділок, 3 грудня 2018 р.

ВІДКРИЙ СЕРЦЕ ДЛЯ ДОБРА

3 грудня до Міжнародного дня людей з інвалідністю, Новотроїцька центральна районна бібліотека разом з територіальним центром соціального обслуговування провели годину спілкування «Крок назустріч».  Захід відкрила директор територіального центру соціального обслуговування Ірина Вознюк, яка проінформувала присутніх  про необхідність підтримки людей з обмеженими фізичними можливостями та  виховання чуйності, співчуття та гуманного ставлення до людей із вадами. Бібліотекар Олена Свєженцева ознайомила всіх з історією виникнення Міжнародного дня людей з інвалідністю. До уваги присутніх був запропонований відео перегляд про нашого земляка Народного Героя України, інваліда, волонтера Григорія Янченка.
        З консультацією про правову допомогу інвалідам виступила спеціаліст бюро безоплатної правової допомоги  та спеціаліст державної виконавчої служби Ганна Гальчинська.
        Проведення години спілкування до Міжнародного дня людей з інвалідністю спрямоване на привернення уваги до проблем цієї категорії суспільства, захист їх гідності, прав та благополуччя, на переваги, які отримує суспільство від участі інвалідів в політичному, соціальному, економічному і культурному житті.
       Врятує світ краса - Завжди так говорили. Тепер врятує світ лиш доброта, бо однієї вже краси занадто мало. Тож спішіть творити добро.   Щоб кожен міг серед краси прожити у царстві справедливості й добра…





Немає коментарів:

Дописати коментар