вівторок, 28 листопада 2017 р.

Співпраця бібліотеки та управління водного господарства

         В рамках щорічного Всеукраїнського конкурсу «До чистих джерел» метою якого є об’єднання зусиль спрямованих на раціональне використання водних ресурсів, виховання дбайливого ставлення населення до водних об’єктів. Для учнів 10-х класів Новотроїцької ЗОШ в центральній районній бібліотеці був проведений екологічний брейн-ринг  «Збережемо наш край блакитним і зеленим». Бібліотекар Свєженцева Олена провела вікторину
«Без води – нема життя» та аукціон ідей «Збереження природних ресурсів  це…..» де учням  пропонувалося назвати приклади неекономної витрати води в побуті і запропонувати свої ідеї економії води.
         Перед учнями також виступила провідний інженер Новотроїцького управління водного господарства Андріїшина Тетяна, яка розповіла учням про значення води у житті кожної людини та історію створення меліоративно- зрошувальної системи нашого району.
         До уваги учнів було представлено презентаційний проект «Економічне використання природних ресурсів» та книжкову виставку «В об’єктиві – жива природа».

        Учасники заходу отримали на згадку сувеніри та пригощалися солодощами, які були придбані за кошти управління водного господарства.



Немає коментарів:

Дописати коментар