понеділок, 3 липня 2017 р.

Районний семінар бібліотечних працівників: «Бібліотечний потенціал і його можливості щодо задоволення потреб громади».

З метою  забезпечення професійного розвитку персоналу бібліотек та підвищення кваліфікації  30 червня Новотроїцька центральна районна бібліотека провела районний семінар бібліотечних працівників.
       Консультацію на тему «Бібліотечні інновації для розвитку громади надали методист Петраковська І. та заступник директора по роботі з дітьми Райська Г., в ході якої навчали бібліотекарів впровадженню нових інноваційних форм роботи у бібліотеці . 
       Також були розглянуті питання щодо «Моделювання ролі бібліотеки у житті громади, створення комфортних умов та впровадження інноваційних форм роботи з користувачами». Перед бібліотекарями були поставлені конкретні завдання подальшого розвитку бібліотек та залучення до бібліотеки потенційних користувачів.
      Одним із самих цікавих питань семінару був обмін досвідом роботи на тему «Бібліотеки в  інформаційному забезпечені розвитку громад»

       Захід пройшов в теплій та дружній обстановці. Обмін досвідом виявився дуже корисним, адже справити враження на сучасного читача, зробити бібліотеку яскравою, показати нестандартний зміст і форму, внести ауру новизни – завдання не із легких. Від якості роботи бібліотеки залежить якість поколінь – як сучасного, так і прийдешнього. 


Немає коментарів:

Дописати коментар